Hirdetés

Kiszivárgott képen az Avowed, az Obsidian nagyszabású szerepjátéka

|

Több forrás is megerősítette a felvétel valódiságát.

Hirdetés

Fájóan keveset tudni az Obsidian Entertainment belsőnézetes szerepjátékáról, amelynek ugyanaz a világ, Eora ad otthont, mint a Pillars of Eternity sorozatnak. Az Xbox Game Studios még 2020 nyarán jelentette be egy CGI trailerrel (ezt megleshetitek, ha lejjebb görgettek), a tényleges leleplezés azóta is várat magára.

Azóta szép csendben eltelt két év, a több csapatra szabdalt RPG-specialista stúdió pedig eljuttatta a megjelenésig a Grounded túlélőjátékot, valamint befejezte a hamarosan érkező, nyomozós Pentimentet. Elvileg ezután a The Outer Worlds 2-t megelőzve az Avowed következne a sorban, és ha valóban így van, akkor hacsak nem szervez a Microsoft egy saját prezentációt, leghamarabb a decemberi The Game Awards során mutatkozhat be.

Hirdetés

Addig be kell érnünk az első, már valóban a játékból származó képpel, amelyet nem hivatalos csatornán tártak a ország-világ elé, magyarán valaki kiszivárogtatta. Jez Corden, a Windows Central microsoftos ügyekben jól értesült újságírója megerősítette a kép hitelességét, ám azt tagadta, hogy ő lenne a forrás. Állítása szerint a nem túl jó minőségű pillanatfelvétel egy egyévesnél régebbi buildből származik. De így is látszik, hogy hogy a játékos karakter mindkét kezével egy-egy varázslatot készít elő, rúnákat rajzolva a levegőbe, valahogy úgy, ahogy a már említett CGI-előzetesben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A legoptimistábbak azzal számolnak, hogy a nyilvánosság elől változatlanul rejtőzködő, PC-re és Xbox Series X|S konzolokra bejelentett Avowed akár már 2023-ban megjelenhet, azt azonban nem árt számításba venni, hogy a Microsoft aligha fogja túl közel engedni a Starfieldhez, nehogy a témájukban ugyan nem, de műfajukban egyező alkotások elszívják egymás elől a levegőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)