Hirdetés

Kiszivárgott a Vista árazása

|

A Microsoft kanadai oldalán tegnap véletlenül megjelentek, majd eltűntek a Vista operációs rendszer felsőkategóriás felhasználói változatainak árai. A Neowin.net blog arról számolt be, hogy a Microsoft.com Canada weboldalon megjelenő árlista a Windows Vista Ultimate és a Windows Vista Home Premium rendszerek árát tartalmazta. A blog szerint a Windows Vista Ultimate 499 kanadai dollárba (vagyis 450,18 amerikai dollárba) fog kerülni, míg a Home Premium ára 299 CAD (269,71 USD) lesz majd. A Vista Ultimate-re való fejlesztés ára 299 CAD (269,71 USD), a Home Premium esetében pedig 199 CAD (179,51 USD) lesz. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)