Hirdetés

Kiszivároghatott a Street Fighter 6 összes harcosa, sok újoncot is kapunk

|

Persze olyan jól ismert figurák is lesznek a Street Fighter következő részében, mint Ryu, Ken vagy Cammy.

Hirdetés

A csütörtökről péntekre virradó éjszakán megtartott PlayStation State of Play műsorát tartotta a Capcom tökéletes alkalomnak arra, hogy a nyilvánosság elé tárja a Street Fighter 6-ot, ami alapjáraton természetesen ismét egy verekedős játék lesz, de azért várhatóan tud majd újat mutatni a rajongóknak.

Például valós idejű kommentár fűszerezi majd a harcokat, de úgy tűnik, hogy egy szabadon felfedezhető zónát is kapunk, ahol két bunyó között téblábolhatunk. Továbbá nemrég napvilágot látott egy kép, amelyen elvileg a játék harcosainak teljes felhozatalát láthatjuk, és ahogy arra számítani is lehetett, találkozunk majd néhány friss karakterrel.

Hirdetés

Több weboldalon is megjelent az alábbi kép, amin elméletileg azokat a szereplőket látjuk, akik már a megjelenéskor irányíthatóak lesznek a Street Fighter 6-ban. Ez alapján összesen 22 karakterrel fog debütálni a folytatás, amiben értelemszerűen feltűnik Ryu, Ken, Zangief, Guile, de szerencsére Chun-Li és Cammy sem maradnak ki.

Ha hihetünk a képnek, akkor több vadonatúj harcos is tiszteletét teszi majd a játékban, többek között az alaposan kigyúrtnak tűnő Marisa és a stílusosan öltözködő JP.

Érdemes észben tartani, hogy ezek nem hivatalos információk, hanem szivárgások, így elképzelhető, hogy végül több vagy éppen kevesebb karakter lesz megjelenéskor a játékban. Az is lehet, hogy néhány arc csak később fog bekerülni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Street Fighter 6 valamikor 2023-ban érkezik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox Series X-re és Series S-re. Az Xbox One-t kihagyják a szórásból, akárcsak a Nintendo Switchet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)