Hirdetés

Kiszivároghatott a World of Warcraft következő kiegészítőjének címe

|

A Blizzardnál valaki rosszkor nyomott meg egy gombot, így idő előtt tudtunk meg ezt-azt a World of Warcraft új kiegészítőjéről.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint alakult volna, április 19-éig váratott volna minket a Blizzard a World of Warcraft soron következő, szám szerint kilencedik kiegészítőjének leleplezésével, azonban hiba csúszott a rendszerbe, és a hivatalos oldalon jelentek meg infók a Dragonflight nevet viselő csomagról. 

A lényegre persze a bejelentésig várnunk kell, de pár dolgot már most is tudunk. 

Hirdetés

A Wowhead az oldal kódjában talált rá néhány részletre, valamint a dragonflight.blizzard.com címre, ami még nem éles. A kódsorok arra utalnak, hogy Heroic és Epic változat is lesz a többre vágyóknak, ahogy a Shadowlands esetében. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Azt, hogy pontosan milyen tartalmak várhatók, kicsivel több mint két hét múlva ismerhetjük meg. Sárkány mountokra azért joggal számítunk - korábban hátasra és petre utaló kódok is előkerültek az adatbányászoknak hála.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)