Hirdetés

A Rockstar alkalmazottjának a fia szivárogtathatott ki egy részletet a Grand Theft Auto VI játékmenetéből

|

Több jel is arra utal, hogy a szóban forgó felvétel eredeti.

Hirdetés

Méhkasként bolydult fel a GTA rajongótábora, amikor a Rockstar Games beharangozta, hogy mikor érkezik a következő epizód trailere. Minden esély megvan rá, hogy még a közelgő The Game Awards bejelentései dacára is a Grand Theft Auto VI-ból (már amennyiben ez lesz a címe) váljék az iparág legforróbb témája, és ez határozza meg videojátékokkal kapcsolatos közbeszédet az előttünk álló hetekben-hónapokban.

Persze már fel is bukkantak az első rosszindulatú szereplők, akik a felfokozott érdeklődést kihasználva népszerűsítenék csatornájukat vagy weboldalukat hitelesnek hazudott értesülésekkel, kiszivárgott kamu előzetesekkel. Legutóbb például a Watch Dogs 2 cinematic traileréből vágtak össze egy kamu GTA 6 bemutatót.

Hirdetés

Most pedig egy újabb, nyúlfarknyi anyag borzolja a kedélyeket, ám ezúttal több jel is arról árulkodik, hogy a mindössze 8 másodperces, kamerás felvétel eredeti lehet. Összevetették a korábban kiszivárgott alfa változattal, és úgy tűnik, hogy a gameplay jelenetben szereplő épületek azonosak a korai buildben látottakkal.

A formális leleplezésig és a hivatalos forrásból származó információk megérkezéséig mindent hasonló hírt ajánlott egészséges szkepticizmussal fogadni. Mindazonáltal elég érdekes helyzetet teremthet, ha utóbb a felvétel éppúgy valódinak bizonyul, mint a megszellőztetett értesülések, mivel felmerült a gyanú, hogy a Rockstar art directora, Aaron Garbut fia, vagy esetleg a srác egy barátja követte el a csínyt. Ezt arra alapozzák, hogy a szivárogtató, akinek a fiókja időközben elérhetetlenné vált, közzétett egy képet Garbutról és a fiáról.

A fentebb említett kiszivárogtatott részletek pedig a következők:

  • a térkép mérete a duplája a GTA V Los Santosának, a közepén egy hatalmas tó terül el
  • ezen a területen három nagyobb város és négy agglomeráció osztozik
  • az épületek 70 százalékába beléphetünk
  • 2024 őszén jelenik meg a játék
  • a trailer után már elő is lehet rendelni
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)