Hirdetés

Kiszivároghattak képek az új World of Warcraft kiegészítőből

|

Még egy év sem telt el a Dragonflight megjelenése óta, de máris bemutatkozhat a World of Warcraft következő bővítménye.

Hirdetés

Napokra vagyunk csupán a BlizzContól, ahol a most már a Microsoft ernyője alá tartozó Blizzard fogja leleplezni újdonságait. A Game Pass elvileg idén még nem bővülhet a csapat játékaival, és így a World of Warcraft előfizetést sem vonják be a szolgáltatásba, de azért így is lehetnek izgalmas bejelentések.

Ahogy az lenni szokott, pletykák és szivárgások már a hivatalos infók előtt érkeznek. Az MMO-Champion fórumán felbukkanó képek hitelességében még nem lehetünk biztosak, de ha valaki csak tréfálkozni akar, elismerést érdemel a befektetett energia miatt.

Hirdetés

Az egyik képen azt láthatjuk, hogy az új, nyugaton felbukkanó terület neve Avaloren lesz, ahol az Agg'orand nép tagjai is élnek. Avalorent már korábban is említették a történetírók, de csak futólag: Odyn küldött oda felderítőket.

További képeken látható egy kicsit megváltozott Harpy, egy fura dinó és egy gonosz törp is. A fórumozók hevesen vitáznak arról, hogy mennyire valódiak a képek, de abban egyetértenek, hogy ha valaki csak átverésből alkotta meg őket, szép munkát végzett.

A BlizzCon november 3-4-én zajlik majd Anaheimben, a menetrendet megtaláljátok a linken. A World of Warcraft bemutatója 3-án este 21:30-tól lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)