Hirdetés

Kiszivárogtatta minden fontos Silent Hill bejelentését a Konami, több játékot is kapunk

|

A kiadó nem érti igazán a YouTube működését, a ma estére tervezett Silent Hill Transmission leírásában mindent elspoilerezett.

Hirdetés

Nem jellemző a Konamira, hogy játékokat jelent be, az meg pláne, hogy ezt egy élő adás keretében teszi, de a héten ezzel is megpróbálkozik, követve sok más kiadó példáját. Ma este 23:00-kor indul a Silent Hill Transmission, aminek keretében megismerkedhetünk a több mint tíz évvel az utolsó részek (Downpour, Book of Memories) megjelenése és hét évvel a Silent Hills kaszálása után feltámadó széria jövőjével.

Nem kell azonban minden részletre addig várnunk: a szivárgásokat ráadásul épp a Konaminak köszönhetjük.

Hirdetés

A Silent Hill Transmission stream adatlapjáról és a metaadatokban található címkékből kiderült, hogy milyen bejelentésekre kerül majd sor. Először is megmutatják a Silent Hill 2 remake-jét, aminek megjelenésére nem kell majd sokat várnunk (az előrendelés elvileg ma elindul), emellett egy vadonatúj játék is bemutatkozik Silent Hill: Ascension címmel, és szó esik a Return to Silent Hillről, ami a készülő új film lehet. A kódban a Steamet és a PlayStationt említik, elképzelhető, hogy az xboxosok kimaradnak a kalandokból.

Az új játékot a Silent Hill: The Short Message című játszható teaser vezetheti fel, amiről egy megbízható forrás ejtett szót, de a címet már láttuk, amikor a koreai korhatárbesorolásra fény derült.

További részletekkel este jelentkezünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)