Hirdetés

Kitűzte következő előadásának dátumát a PlayStation, érdemes lesz figyelni

|

Megvan, mikor lesz a PlayStation State of Play előadása, és az is, hogy milyen hosszra számíthatunk.

Hirdetés

Már január is szokatlanul erős volt, de számos nagy megjelenés még előttünk áll - a játékipar tavaszi szezonja csak most indul be igazán. Sok játék van, aminek már a tervezett érkezési idejét is tudjuk, ugyanakkor örülnénk, ha néhány infóval érdekesebbé tennék őket számunkra.

Ezt kísérli meg a PlayStation State of Play előadásával, amely keretében 40 percen át ismerkedhetünk több mint 15 játékkal. 

A bejelentő blogposzt szerint a "játékipar legtehetségesebb elméinek némelyike" is képviselteti magát, és a leírtakból  úgy tűnik, a partnerek alkotásai és a Sony saját kiadású címei is szerephez jutnak.

Hirdetés

Két játékot neveztek meg, melyekről hosszabban fognak beszélni: az egyik a Stellar Blade, a Shift Up akció-kalandjátéka, amit a SIE ad ki, a másik pedig a Rise of the Rōnin, a Team Ninja szintén a Sony által támogatott akció-szerepjátéka, amely március 22-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re. Ezen felül további PS5-ös és PSVR2-es játékok bemutatója várható.

Az előadás január 31-én, itthoni idő szerint 23:00-kor veszi kezdetét, és mi is élőben fogjuk figyelemmel kísérni, de aki lemarad, szokás szerint elolvashatja szöveges összefoglalónkat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)