Hirdetés

Kiütéssel győzött a Blu-ray a formátumháborúban?

|

Úgy tűnik, a formátum-háború a végéhez közeledik, és a jelek alapján a Blu-ray fog győztesen kikerülni belőle.

Hirdetés

Az eddig semleges Warner Bros. ugyanis kijelentette, hogy a két eltérő formátum viaskodása nem tesz jót az iparnak, és ideje választani, majd letették voksukat a Blu-ray mellett. Nem sokkal ezután testvérvállalatuk, a New Line Cinema is hasonló döntést hozott, így a HD DVD mögött már csak a Paramount/Dreamworks és a Universal áll.

A New York Times szerint a Warner ezzel a húzással véget vetett a háborúnak, és valószínűleg a HD DVD támogatói is így vélekedhetnek, mivel a bejelentés után pánikszerűen lemondták a CES előtti konferenciájukat. Szóvivőjük nyilatkozata szerint "jelenleg tárgyalnak a bejelentés lehetséges hatásairól, és átgondolják a következő lépéseket".


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)