Hirdetés

Kivágott tartalomra bukkantak a Horizon Forbidden West játékosai

|

A Horizon Forbidden West egy hatalmas és lenyűgöző játék, de akad olyan küldetés, ami nem került be a végleges verzióba.

Hirdetés

A Horizon Forbidden West már több mint egy hete elérhető PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A rajongók jócskán belemelegedtek a kalandozásba, és sokan be is fejezték a sztorit. Nem csoda hát, hogy sokan rejtett titkokat keresgélnek épp.

Egy Reddit-felhasználó a korábbi bemutatókat nézegette pihenőként, amikor rátalált egy 2021 májusi bemutatóra. A videóban volt egy küldetés, amiben Aloynak meg kellett mentenie Erendet, és meg kellett küzdenie egy Rengőagyarral.

Hirdetés

Ez a küldetés a végleges verzióból teljesen kimaradt, és el is indult a találgatás, hogy mi lehetett a vágás oka. Az események helyszíne megvan, de a missziót senki sem találta a játékban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sokan azzal érveltek, hogy a /u/jmcc84 által "kivágott tartalomnak" titulált darabka valószínűleg csak bemutatócéllal készült, és nem tervezték ténylegesen beleépíteni a Forbidden West piaci verziójába. A küldetés leginkább arra szolgált, hogy megmutassa, milyen lesz játszani a játékkal, és nem arra, hogy egy tényleges missziót demonstráljon.

Akárhogy is, a Horizon Forbidden West kielégítően sok tartalmat kínál, enélkül is teljes játékként értelmezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)