Hirdetés

Kíváncsi vagy, hogy mennyit játszottál 2023-ban PlayStation játékokkal? Most megnézheted

|

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is összefoglalja nekünk a Sony, hogy mivel töltöttük az időnket a konzoljain.

Hirdetés

Már három hét sincs hátra 2023 végéig, közeleg a számvetés ideje, ezért jó néhány szolgáltató és platformüzemeltető lehetőséget ad rá, hogy a felhasználók egy összesítés formájában vessenek egy pillantást éves statisztikájukra. Így tett nemrég a Spotify, a YouTube Music, most pedig a PlayStation is csatlakozik hozzájuk.

Aki szeretné megtudni, hogy mennyi időt töltött el (remélhetőleg jól szórakozva) PlayStation 4-en és/vagy PlayStation 5-ön, keresse fel legkésőbb január 12-éig a wrapup.playstation.com oldalt. Itt bejelentkezve megtalálja az év során elért eredményeit, köztük a legtöbbet játszott játékokkal, a megszerzett trófeákkal, a személyes játékstílusával és a statisztikái havi bontásával. Feliratkozás esetén e-mailben is kiküldik a 2023-as összesítést.

Hirdetés

A 2023-as Wrap-Up élmény részeként meg is oszthatjuk másokkal a statisztikákat mutató digitális kártyákat, és még ajándékokat is bezsebelhetünk egy egyedi avatár, valamint a digitális csecsebecsékből álló PlayStation Stars gyűjteményünkbe való Marvel's Spider-Man Spider-Bot képében.

Érdemes megjegyezni, hogy vannak bizonyos feltételei a statisztika lekérésének. Először is a regisztrált PSN-fiók tulajdonosának idősebbnek kell lennie 18 évesnél, valamint muszáj legalább 10 órányi játékidővel rendelkeznie, amit január 1-je és december 31-e között gyűjtött össze. (Még van tehát egy kis ideje, hogy elérje a minimumot, aki idén nem kapcsolta be a PS4-et vagy a PS5-öt.) Az európai felhasználóknak bele kellett továbbá egyezniük PlayStation 5-ön a teljes (Full Data) és PlayStation 4-en a kiegészítő (Additional Data) adatszolgáltatásba a rendszerbeállítások között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)