Hirdetés

Kivezeti a Microsoft az Xbox Game Pass előfizetést, amit négy barátoddal is megoszthatsz

|

Nem volt hosszú életű az Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family szolgáltatás.

Hirdetés

Sokáig csak pletykáltak róla, aztán tavaly szeptemberben a Microsoft tényleg elkezdte tesztelni játékbérlő szolgáltatása, az Xbox Game Pass családi csomagját Írországban és Kolumbiában. A Friends and Family pakk lényege az, hogy bár a normál havidíjnál többet kell fizetnünk érte, a költségek szétoszthatók öt felhasználó között, hiszen egyszerre négy fiók tud csatlakozni az előfizetésünkhöz.

Idén februárban már Magyarország is bekerült azon régiók közé, amelyekkel bővült a tesztelők köre, ami azt jelentette, hogy a 4190 forintos Xbox Game Pass Ultimate mellett elérhetővé vált a 8390 forintos Xbox Game Pass Ultimate Friends & Family csomag preview változata is, amely a dupla ár miatt elsőre drágának tűnhet, de ha öten használják a szolgáltatást, akkor mindjárt 1678 forintra mérséklődik a kiadás fejenként.

Hirdetés

Nincsenek arról adataink, hogy mennyire volt népszerű ez az opció, de most már biztos, hogy rövidesen búcsút inthetünk neki, augusztus 15-ével megszünteti a Microsoft. A cég szóvivője úgy fogalmazott a Eurogamernek, hogy örültek annak, ahogy a Friends & Family csomag rezonált a játékosokkal, az elmúlt évben szerzett tapasztalatokat pedig arra használják majd, hogy olyan szolgáltatással álljanak elő a jövőben, amivel világszerte több játékos élhet majd. A preview program aktív résztvevőinek Xbox Game Pass ajánlattal köszönik meg a segítséget, így gondoskodva arról, hogy augusztus 15. után is játszhassanak.

A Microsoft döntése összefüggésben állhat azzal, hogy a cég a közelmúltban megemelte az előfizetési díjakat a PC Game Pass kivételével.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)