Hirdetés

Klánháború - Izgalmas online stratégia

|

Ingyenes online játszható játékokat ismertető írásaink tovább záporoznak! Ma egy igazi gyöngyszem van terítéken, aki nem más, mint a Klánháború.

Hirdetés

Stratégia ő is, csak úgy, mint a már megszellőztetett és méltán közkedvelt KhanWars. Pontosan ezért a megjelenésükben is hasonlítanak egymásra. A Klánháború igen sűrűn lakott világaiban minden játékos egy saját faluval indul, amit kedvére fejleszthet. Mindennek az alapja itt is a nyersanyag, ami ez esetben a fa, agyag és vas és amiből soha nem elég. Diadalmenetünk elején érdemes ezekre kicsit jobban ráfeküdni.

A játék neve Klánháború, és nem minden ok nélkül. Klántagságunk itt talán drágább minden kincsnél, és nélkülözhetetlen a túléléshez. Miután megalapoztuk gazdaságunk, egymás után húzzuk fel az épületeket és képezzük ki katonáinkat első dolgunk legyen bekéredzkedni valamelyik létező klánba. Ha ez nem megy, a szomszédos városokkal alapítsatok egyet magatoknak, örök hűséget fogadva a egymásnak. Vészkorszakban és hadijárat idején a kölcsönös katonai és gazdasági segítség életet menthet. Sajnos csak "menthet", hiszen még így is megeshet, hogy az ellenség kitartó ostroma által falunk végül az ő kezére jut, nekünk pedig menekülni kell.

 

Ekkor egy új falut kapunk, valamivel távolabb régi otthonunk üszkös romjaitól, s amit klántársaink segítségével már sokkal gyorsabban fejleszthetünk. A megannyi lehetőség és hosszú távú kikapcsolódás reményében bizalommal forduljatok a Klánháború ingyenes stratégiájához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)