Hirdetés

Klasszikus játékok, retro gépek a GameNighton!

|

Az új játékok mellett a régi idők legjobbjait is elhozzuk nektek a GameNightra.

Hirdetés

Aki múltkor velünk tartott a Mad Max megjelenését ünneplő GameNighton, az már kipróbálhatta a nagy tiszteletű SakmaN, a Sárgakazi blog vezetője retro gyűjteményének néhány darabját.

November 6-án ismét ott lesz ő is, és számos gépet hoz magával, melyek egy részén verekedős játékokat játszhattok párban. Biztosan kipróbálhatjátok majd a Mortal Kombat 3-at, a Killer Instinctet, valamint a Street Fighter sorozat egyik klasszikus részét, de a lista még nem teljes, mással is készülünk a retro játékgépek, vagy alapvetően a retro hangulat kedvelőinek. Keressétek SakmaN-t és a retro standot a következő GameNighton!

Counter-Strike: Global Offensive és más versenyek, valamint Oculus Rift is lesz a következő GameNighton, és még mindig nem jelentettünk be mindent - nézzetek vissza holnap is, és jelezzétek az eseménynél, hogy ott lesztek!

GameNight november 6.

Időpont: 2015. november 6., péntek, 16:00-tól 
ÚJ HELYSZÍNInstant, 1065 Budapest, Nagymező utca 38.
Facebook eseményItt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A GameNight hivatalos oldala

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)