Hirdetés

Klasszikus német gépek a Need for Speed: The Runban

|

Újabb két járműről érkeztek képek, melyek szerepelni fognak a játékban.

Hirdetés

Az NFS sorozatokban megszokott dolog, hogy létező modellekkel száguldhatunk a pályákon, nincs ez másként a Need for Speed: The Run esetében sem. Már a Shift 2 esetében is nagyon örültünk, amiért a klasszikusok között olyan autók is helyet kaptak, mint például a Volkswagen Golf GTI Mk1. Nagyszerű járművel van dolgunk, mely a maga idején igazi álomautónak számított, főleg itt, a keleti blokk országaiban. Tulajdonképpen már az is elérhetetlen volt, hogy akár egy poszterünk legyen róla, nemhogy egy valódi. 

A másik pedig a BMW M3 E30 Sport Evolution, melyet szintén láthattunk már, de így is nagyon örülünk neki. Az E30 egyébként is (figyelem, szubjektív vélemény jön) propelleres márka egyik legjobban sikerült darabja, főleg M kivitelben. 

Elmondható tehát, hogy eme két nagyszerű német autócsoda immáron hagyományosnak tekinthető a NFS játékok történetében, de ahhoz, hogy a főtengely által a kerekekre zúdított lóerőket élvezhessük, még várnunk kell november 18-ig, amikor a Need for Speed: The Run megjelenik PC-re, Xbox 360-ra, Wii-re, Nintendo 3DS-re, és Playstationre is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)