Hirdetés

Knights Contract - Február végétől boszorkányvadásznak állunk

|

Aki úgy véli, jobb boszorkányvadász lenne belőle, mint amilyen Nicholas Cage volt, annak érdemes majd egy pillantást vetnie a Knights Contract című játékra.

Hirdetés

A japánok valósággal szerelmesek a középkori Európába, s talán nem túlzok, ha azt állítom, majdnem annyi játék eseményeit helyezik el ebben az érában, mint az európai fejlesztők.



A Namco Bandai idei felhozatalának egyik ígéretes darabja a Game Republic műhelyében készülő Knights Contract, ami - mint azt már a bevezetőből is kitalálhattátok - Európa sötét középkorába kalauzolja a játékost, egy olyan időszakba, amikor a családok hétvégi programját nem az jelentette, hogy elmennek moziba, vagy megnéznek egy színdarabot, esetleg jegyet váltanak valamilyen sporteseményre, inkább boszorkánysággal vádolt nőket néztek, amint a lángok martalékává válnak. S miközben a szerencsétlenek haláltusája felett ujjongtak, titkon annak örültek, hogy az inkvizíció nem őket kötözte a máglyára valamilyen mondvacsinált okkal. Hiába no, vannak dolgok, amire nem lehet büszke a fajunk.



Ebben a csodálatos miliőben következnek be a Knights Contract eseményei bevonva egy kevéske dark fantasy mázzal, hogy még kilátástalanabb legyen a helyzetünk. A történet két legfontosabb szereplője Heinrich, az örök életre kárhoztatott boszorkányvadász és Gretchen, egy nagy hatalmú boszorkány reinkarnációja, akit Heinrich maga végzett ki Dr. Faust parancsára. Gretchen, egy fiatal nő testében újjászületve átkozta bosszúból megátkozta a boszorkányvadászt. Ekkor még egyikük sem sejtette, Dr. Faust, az őrült tudós szörnyek hordáit szabadítja a világra, ahhoz, hogy megállítsák, össze kell fogniuk. Gretchen azt az életet szeretné élni, amit időnek előtte ragadtak el tőle, Heinrich pedig azért védelmezi a boszorkányt, hogy hátha feloldja majd az átkot és visszanyeri halandóságát.



Az Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra tervezett Knights Contract február 25-én jelenik meg hazánkban.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)