Hirdetés

Valószínűleg ez a játék is jön majd PlayStation 5-re

|

A Knives Out nevű játék már elérhető telefonokon és Japánban Switchen is, de a jelek szerint egy igen komoly porton dolgozik a Tencent egyik stúdiója.

Hirdetés

A PlayStation 5 fejlesztői verziója már jó pár csapatnál ott lapul, azonban egyelőre egy címet jelentettek be az új generációra (amellett, hogy a Ubisoft korábban elmondta, a jövőbeli játékai megjelennek az új masinákra). Noha a Godfall egy igen hangulatos előzetest kapott, várnunk kell még, hogy a Sony leleplezze azokat a játékokat, amik miatt érdemes lesz váltani a következő gépre. Most a NetEase egyik vezetőjének LinkedIn profiljából derült ki, hogy egy battle royale játékon dolgozhatnak a next-gen konzolra.

Hirdetés

A Knives Out (aminek semmi köze nincs Rian Johnson azonos című filmjéhez) a Tencent gondozásában megjelent free-to-play battle royale játék, ami eddig okostelefonokra és Japánban Nintendo Switchre jelent meg, szóval nem célja a világ megváltása és a műfaj felfrissítése.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Knives Out az Xbox Series X-re is megjelenik-e, és a PlayStation 5 porthoz is érdemes megvárni a hivatalos bejelentést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)