Hirdetés

Kockafoci TV 2012. 06. 15. - O.J. Sámson és Szilágyi László elemez

|

Az ír szurkolók emlékezetes dala után nehéz bármit is hozzátenni a tegnap látottakhoz, de vendégeink mégis megpróbálják.

Hirdetés

Mint azt már korábban is megszokhattátok, Duncan ragadta magához a szót, hogy aztán kérdések özönét zúdítsa EndreMan kollégánkra, és vendégeinkre, O.J. Sámsonra, illetve Szilágyi Lászlóra, a FourFourTwo szakértőjére.



Adásunkból kiderül, hogy ki kinek szurkol, mire számítottak a tegnapi meccsektől (nem feltétlenül azokra a végeredményekre, amik születtek), és ami még fontosabb, kit tartanak esélyesebbnek a mai mérkőzéseken.
Ne feledjétek, hogy a három, világhírű labdarúgók által aláírt mezért még mindig folyik a játék. Ha részt akartok venni benne, akkor ne mulasszátok el ezt az adást sem.

Az adást a Kockafoci blogon tekinthetitek meg!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)