Hirdetés

Kódpárbaj 4: Újabb stratégiai játék a Microsofttól?

|

Vajon le tudja valaki győzni a múlt évi nyertest, Skynetet? Figyelem: programozni tudni kell...

Hirdetés

A Microsoft Magyarország és az evosoft Hungary Kft. új versenyt hirdet a stratégiai gondolkodás magasabb szintű művelőinek. A Kódpárbajban ezúttal új szabályok szerint kell játszani, igazi kihívás kezdőknek, s haladóknak egyaránt. A kihívásra október 17-én 8:00 óráig lehet jelentkezni a vetélkedő hivatalos honlapján. A feladat érdekes, a fődíj pedig csábító, a győztes ugyanis egy Windows Phone 7 Mango telefont vihet haza az eredményhirdetés után. Aki szeretné legyőzni az előző nyertes Skynetet, itt az idő!

Az Age of Empires Online után a Microsoft egy teljesen új stratégiai játékra invitálja az érdeklődőket. A feladat hasonló: több pontot kell szerezni mint az ellenfél, miközben erőforrásokat gyűjtünk és megküzdünk az ellenséggel. A különbség azonban jelentős: egyrészt nem fát, aranyat és követ kell gyűjteni, hanem cukrot és almát, másrészt nem történelmi népek vezéreit személyesítjük meg, hanem egy hangyabolyét, ellenfeleink nem rivális országok, hanem bogarak és más hangyák, ráadásul a győzelemhez nem elég a gyors kéz és az összpontosítás, hanem némi programozói tudás is elengedhetetlen.

A versenyzőknek a májusban megrendezett Kódpárbaj 3-hoz hasonlóan most is egy képzeletbeli mezőn élő hangyaboly tagjainak viselkedését kell leprogramozniuk. A játékszabályok azonban alaposan megváltoztak: a hangyák csak úgy törhetnek az előző fordulóban győztes Skynet csapat babérjaira, ha legyőzik a bogarak és rivális hangyabolyok seregeit, s több élelmet gyűjtenek, mint versenytársaik. A játékot több fordulóban rendezik meg, melyek legjobbjai egy „bajnokok ligája" jellegű döntőben mérhetik össze képességeiket.

Nevezési határidő: 2011. október 17, hétfő, 8.00 óra
A verseny indulása: 2011. október 18, kedd, 19:00 óra
A győztes díja: egy Windows Phone 7 Mango telefonkészülék

A konkrét feladat, a teendők, az AntMe! csomag letöltési címe és minden további részlet elérhető a verseny hivatalos weblapján.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)