Hirdetés

Kojima és Suda 51 egyesített erővel támad

|

Korábban már szállingóztak pletykák arról, hogy a Metal Gear Solid atyja Hideo Kojima, és a Killer 7 készítője Suda 51 egy közös projekten dolgoznak. A szóbeszéd igaznak bizonyult, és egy rádióinterjú során sikerült elhinteni egykét információt a rejtélyes 'Project S'-ről.

Hirdetés

A munkanévben szereplő 'S' nem utal másra, mint Kojima kultikusnak számító művére, a Snatcher-re. A játék bár 1988-ban jelent meg először, késöbb Sega Saturn-ra, Mega CD-re, Playstation-re és PC-re is portolták. A cyberpunk kalandjátékot olyan filmek ihlették, mint a Szárnyas fejvadász, a Terminátor, és a Dűne. A két designer most összefogott, hogy új életet leheljen a Snatcher világába. Első felvonásban egy rádio-drámát készítenek, mely a játék világában játszódik, Suda 51 írja a szövegkönyvet, és hangját is adja majd a feltévelekhez. Késöbbiekben több más módon keltik életre a Snatcher-t, így a játék folytatásának, vagy újragondolásának bejelentése már csak idő kérdése lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)