Hirdetés

Silent Hill bejelentésre készül Kojima?

|

A rajongók már szinte biztosak ebben, mégis valószínűbb, hogy a Death Stranding PC-s megjelenéséről derül ki újdonság.

Hirdetés

Nemrégiben a Kojima Productions alapítója és vezetője, Hideo Kojima osztott meg egy rövid teaser videót a Death Strandinggel kapcsolatban, ezúttal pedig a stúdió kommunikációs vezetője, Aki Saito és Jay Boor marketingvezető utaltak jövő heti bejelentésre.

Hirdetés

Tavaly októberben vált biztossá, hogy a Death Stranding 2020-ban már nem lesz PS4-exkluzív, hanem PC-re is ki fogják adni a játékot. A megjelenésre valamikor nyár elején számíthatunk. Hideo Kojima videóját után Saito és Boor osztottak meg Twitteren képeket a videobeszélgetésükről, aminek minden bizonnyal a Death Stranding PC-s verziójához van köze.

A vállalat ugyan ki fogja hagyni a márciusi Game Developers Conference-t, viszont addig biztosan készülnek valamilyen bejelentéssel, ami a legvadabb rajongói teória szerint csakis egy új Silent Hill játékot takarhat. Az igencsak merész feltételezés alapja, hogy a tweetben szerepel a "silent" szó, továbbá Saito ceruzája Pyramid márkájú. Tehát egy meg egy az kettő, vagyis egyértelmű az utalás a Silent Hill franchise-ra, valamint annak piramisfejű mészárosára.

A helyetekben azért nem bontanék még pezsgőt, mert elég valószínűtlen, hogy sikerült volna rendezni a Konami és Kojima között elmérgesedett viszonyt azóta, hogy látványos szakításra került sor, a hírneves játéktervező pedig otthagyta a kiadót és önállósította magát.

Ti milyen újdonságot vártok a Kojima Productions csapatától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)