Hirdetés

Kőkemény a Skyrim - íme az első kritikák

|

Eddig is tudtuk, hogy a Bethesda álomgyára megint nagyot alkot, de azért a The Elder Scrolls V: Skyrim sikere megér egy misét.

Hirdetés

Feloldották a zárlatot, így végre érkeznek is az első értékelések a The Elder Scrolls V: Skyrim háza tájáról. Nem vagyok nagyon meglepve az eredményeken, mégis jó látni, hogy ez a sorozat nem veszít a népszerűségéből, ami egyben azt is jelenti, hogy a minőség is maradt a régiben.

Nem véletlen, hogy jelölték az idei Spike Video Game Awards legjobbjai közé (megjelenés előtt, ami azért nem bohóc kategória), lássuk számokban mérve a sikert: 

Eurogamer – 10

RPGSite – 95

X360A – 99

ShopTo - Outstanding

TSA – 9

Joystiq – 5/5

Digital Spy – 5/5

CVG – 9.5

OXM UK – 10

GamePron – N/A

Destructoid – 10

IGN – 9.5

VentureBeat – 89

The Guardian – 5/5

Kotaku – “Yes”

1UP – A-

Videogamer – 9

Edge – 9

GiantBomb – 5/5

Strategy Informer – 9.5

RPGGamer – 4.5/5

TeamXbox – 9.8

GamesRadar – 10

GameSpot – 9

GameTrailers – 9.3

GamingXP – 94%

Eurogamer.de – 9

MondoXbox – 9.7

Everyeye.it – 9

Eurogamer.cz – 10

The Escapist – 5/5

Wired – 10

GamePro – 5/5

Game Informer – 9.50

The Elder Scrolls V: Skyrim a mai naptól kapható PC-re, Xbox 360-ra, valamint PlayStation 3-ra hazánkban is. Célszerű minél előbb felkeresni kedvenc üzleteteket, mert a kezdő készlet rohamosan apad, ugyanis játékosok tömegei szeretnék mielőbb gyakorlatba ültetni a klasszikus koncepciót: királylányt le, sárkányt meg, kincset el, vagy valami hasonló.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)