Hirdetés

Kőkemény esti böngészős platformer

|

Minthogy általában szeretjük a platform játékokat, mi másról is szólhatna mai Játéközön.hu ajánlónk

Hirdetés

Platform játékok között is különbséget tudunk tenni, ez nyilvánvaló. Akadnak köztük -főleg régebbiek- ahol történet, bonyodalom, esetleg egy megoldásra váró küldetést is felkínált a játék, a másik véglet pedig mikor csak HC-mód gyűjtögetni és minél sebesebben keresztülszáguldani kell a pályákon. Mindkettőnek vannak követői szép számmal. Mai Játéközön.hu étlapunkon az utóbbi stílust képviseli a Flea.  Ebben nemhogy történetre nem adtak, de a külcsín pofozgatásával sem kellett sokat pepecselni a készítéskor, igaz itt nem is ez volt a lényeg. Mi egy bolhaimitátor kis pöcköt irányítunk. Nyilakkal mozgunk, a szóközzel ugrunk, ha a falhoz értünk fel tudunk rá mászni továbbá. Az idő itt nem tényező, csak a lehető legtöbb pont megszerzésére kell figyelmet fordítani. Minden érme pontot ad, és minden halál pontot vesz el. Ezért nem mindegy, hogy hányszor nézzük be a tüskéket! A játék végén lehet kérkedni az elért és megtakarított pontokkal!

flea.jpg
 

Második játékunk a Run 'lil Broccoli sem értelmezi újra a játékmenet fogalmát. Igaz a szituáció már viccesebb valamivel. Egy elkanászodott éttermi brokkoli úgy dönt, hogy fogja magát és lelép. Ez nem igazán nyeri el a tetszését a főszakácsnak, s vérszemet kapva, termetes bárdját lenghetve utána ered. Itt mi az üldözöttet testesítjük meg, aki a vendégek között az életéért rohanva megpróbálja kikerülni az elé kerülő csapdákat, és az ölébe hulló lehetőséggel élve megnehezíteni a chef dolgát. Ha csapdát látunk, az [A] billentyűvel ugorhatunk ár felette, ha pedig banánt, akkor az [S] billentyű lenyomásával vesszük fel és dobjuk el azt, amikor elhaladunk felette. Ha a véres szakács utolér, felkerülünk az étlapra. Jó szórakozást!

brokkoli.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)