Hirdetés

Kőkemény logika és klasszikus platform

|

Hogy ma se maradjunk könnyed szórakozás híján, két remek flash játékot ajánlunk szíves figyelmetekbe

Hirdetés

Flash-ben a logika a gyengém. Nehéz is lenne flash player alá Far Cry 2-t írni, de az agyunkat megtornáztató logikai játékok készítéséhez kiváló alapot nyújt. Mai első versenyzőnk is ezt a tábort hivatott gyarapítani. Ő nem más mint a HDOS Databank. Küldetésünk is van: a 35 logikai feladat megoldásával kell fényt derítenünk "A Kormány" 1954-es titkos ügyleteire, ezzel viszont nem kell foglalkozni. A játék lényege, hogy a különböző színű négyzetek felcserélésével azok egy vonalba kerüljenek. Három egymás melletti négyzet kell hogy a sor vagy oszlop eltűnjön (aki a Bejeweled-et ismeri, az vágni fogja ezt is). A pályákon megadott számú lépésünk van, és jóformán csak egy megoldási lehetőség, szóval csak ésszel a naftával!

 

hdosdatabank.jpg

 

 
Mario-t és Luigi-t azt hiszem nem kell bemutatnom senkinek. Játékossá történő szocializációnk kihagyhatatlan lépcsőfokai ők ketten, akiket ha kihagyunk, könnyen Jack Thompson-kórba eshetünk (ez egy nagyon ritka és veszélyes betegség). A recept 1985 óta változatlan: menni, érmét gyűjteni, mindenkinek a fejére ugrani, téglát fejelni és kiszabadítani a hercegnőt a sárkány fogságából. Klasszikus... Még több klasszikus a Játéközön.hu-n, egyébként.

 

mario.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)