Hirdetés

Kölcsönösen előnyös lenne, ha az Activision felvásárolná a Take-Two-t

|

A Sterne Agee egyik elemzője szerint mindkét cég jól járna, ha a Take-Two az Activision-Blizzard kezébe kerülne.

Hirdetés

Az viszont már más kérdés, hogy a játékosok jól járnának-e, és napjainkban az Activision népszerűsége nagyot zuhant a játékosok szemében annak ellenére, hogy van néhány népszerű szériájuk.

Az Activision Arvind Bhatia szerint azért járna jól, mert kezében lenne rengeteg Take-Two franchise, úgy mint a Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Max Payne, Bioshock, Mafia, Civilization, Midnight Club és még meg nem jelent játékok, mint az L.A. Noire vagy az Agent, a Take-Two számára pedig előnyös lenne egy mélyebb zsebekkel rendelkező, nagyobb cég része lenni, mivel a fejlesztési költségek egyre növekszenek, melynek köszönhetően egyre nehezebb elérni bizonyos játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)