Hirdetés

Komoly változások a Leet.hu-nál, elveszítette YouTube-csatornáját a magazin

|

Közel négy év után három részre szakadt a Leet.hu csapata, a webshop, a magazin és YouTube-csatorna is külön folytatja, az utóbbi ráadásul más néven.

Hirdetés

Viszonylag fiatal szereplője a gaming és geek szcénának a 2019 elején elindult Leet.hu, amely elsősorban webshopként vált ismertté, de hamar nagy népszerűségre tett szert a hozzá tartozó magazin is. A Leet csapata kezdettől fogva szeretett volna saját YouTube-csatornát, ám az emberállomány mérete csak 2020 tavaszán érte el azt a szintet, hogy a terveket át lehessen ültetni a gyakorlatba.

A csatornát sokáig Büki Dániel vitte egy személyben, azaz ő készítette és vágta a videókat, de idővel segítséget is kapott, így létrejött egy háromfős csapat.

Hirdetés

Egy darabig látszólag minden rendben ment, de aztán 2023 tavaszán veszélybe került a Leet fennmaradása, mivel a tulajdonos nem kívánta továbbműködtetni, ugyanakkor lehetőséget adott a munkatársaknak, hogy megmentsék azt, amit nagyjából három év alatt felépítettek. Ennek szellemében csak a webshop maradt a régi tulajdonosnál, a magazin új vezetőhöz került, a YouTube-csatorna pedig augusztus óta Danié.

Dani a fenti videóban nemcsak ezt osztotta meg a követőkkel, hanem elárulta, hogy a Leet Hungary csatorna pár napon belül felveszi az ő nevét (meg is mutatta az új intrót). Tervei szerint a tartalom és a mennyiség tekintetében alapvetően nem lesz változás, a későbbiekben pedig visszatérhet a streamelés és a podcast műsorformátum is. Nem árt tudni továbbá, hogy a TikTok-csatorna és a Discord szerver is Danihoz tartozik, és ezek is új nevet kapnak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)