Hirdetés

A Konami lelőtte az Unreal Engine 4-es P.T. remake-et

|

A projekt már közel volt a befejezéshez, de nyilván muszáj volt a Konami ügyvédeinek közbelépniük. Ha ők nem, más sem, de azért a sztorinak van jó oldala is.

Hirdetés

Megtörtént az, amire szomorúan számítottunk. A Qimsar által kiadott P.T. Unreal Engine 4 remake már sosem fog elkészülni, köszönhetően a Konami közbenjárásának. A kiadó leállíttatta a fejlesztést, amivel egyébként Qimsar kifejezetten jól járt.

Hirdetés

A fejlesztő ugyanis kapott egy ajánlatot, így gyakornokként elkezdheti jövője építését a Konaminál. Saját elmondása szerint ugyan sajnálja a projektet, de kifejezetten örül neki, hogy ez megalapozta a jövőjét.

Egyébként a P.T. már közel volt a végleges verzióhoz. Most vasárnapra tervezte a 0.9.5 megjelentetését, amit aztán röviddel később némi polírozás és a végleges verzió követett volna. Számunkra sajnálatos, de Qimsar ezzel biztosan jobban járt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)