Hirdetés

Könnyebb gépelés kontrollerrel

|

Már láthattunk terveket a Microsoft fejlesztőitől egy olyan Xbox 360 kontrollerről, amihez egy qwerty billentyűzetet csatoltak, így könnyítve meg a konzol szöveg beviteli lehetőségeinek használatát.

Hirdetés

Most, majd másfél évvel a premier után végre megvalósulni látszik a terv, aminek hála egy 47 gombos qwerty billentyűzettel szerelik majd fel az Xbox 360 kontrollerét. A lentebbi képen látható eszközről a hírek szerint elsőként a Gamespot oldala számolt be (amit azóta nem lehet felkutatni az oldalon), ám más oldalaknak is sikerült átvenni a képeket róla. A nemsokára debütáló MSN funkcióknak hála valószínűleg igen népszerű lesz majd a játékosok körében, ráadásul a megjelenés idén nyáron várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)