Hirdetés

Könyörgött a Blizzard, hogy ne spoilerezzék el a Diablo IV-et a bétatesztelők, szerintetek mi történt?

|

A Diablo IV béta ráadásul a kampány utáni részbe engedett betekintést, nem volt szép dolog szivárogtatni, mégsem bírták ki.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy egy nagyon várt játékból komolyabb adagnyi gameplay szivárog ki, ez a Diablót sem kerülhette el, de sikerült még rátenni egy lapáttal. Úgy volt, hogy a masszív, 75 Gb-s letölthető béta csomagot csak novemberben aktiválják, de a Blizzard megszavazta a bizalmat a játékosoknak és nem várt addig: kiválasztott szerencsések az utóbbi napokban már nyúzhatják a Diablo IV tesztverzióját. 

A zárt béta, amely a kampány végjátéka utáni játékmenetbe enged betekintést, szigorú titoktartási szerződéssel járt, azaz a gamerek nem streamelhetik, tölthetnek fel róla külön videókat, screenshotokat, de még nyilvánosan beszélni sem szabad a videojáték-ipar talán legjobban várt címéről. 

Hirdetés

Meglepetés: természetesen azonnal kiszivárogtatták az egészet. Nem tudni, hányan, de megszegték a megállapodást és hosszú gameplay videókat töltöttek fel a játékból. Természetesen nem mondjuk el, mi látható bennük, még úgy sem, hogy a múlt hónapban negyven percnyi videó szivárgott ki az új Diablóból. (Úgy tűnik, ez a szivárogtatások éve, ugye, Rockstar?)

A baj ezzel az, hogy a Blizzard ezek után nyilván nem lesz ilyen kegyes és bíz rá csak úgy játékosokra érzékeny tartalmat. Reméljük, nyílt béta azért lesz a megjelenés előtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)