Hirdetés

Konzolos játékokban gondolkodik a Crytek

|

A Crytek fejlesztővállalata hamarosan az asztali rendszerek mellett meghódítja a konzolos játékosokat is.

Hirdetés

A Crytek vezérigazgatói tisztségét betöltő Cevat Yerli korábban több alkalommal is kijelentette, hogy fejlesztőstúdiójának gyártósorait ezentúl elhagyják majd olyan játékok is, melyek asztali rendszerek mellett bemutatkoznak napjaink vezető konzoljain. Várhatóan jóval korábban megismerkedhettünk a Crytek konzolokra kihegyezett alkotásaival, mindezt az újonnan megszerzett Free Radical Design (Crytek UK) stúdiónak köszönhetjük. Yerli elmondta, a hozzájuk csapódott részlegben teljes fordulatszámon dolgoznak majd alkalmazottaik egy eddig megnevezetlen projekten. Kizárólag találgatni lehet konzolos játékukat illetően, természetesen első mindenkinek a Crysis portolása juthat eszébe, de megeshet, valami egészen egyedi játékot gyúrnak Nagy-Britanniában. A fejlesztőstúdió felvásárlásával értékes munkaerőre tettek szert, nem utolsó szempont, hogy ismerik a konzolos hegesztés fortélyait.

 

cevat_yerli.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)