Hirdetés

Konzolra költözik a Civilization

|

Mostanában a konzolosok körében is egyre jobban megnövekedett az igény a stratégiai játékok iránt, ezt a hullámot próbálja kihasználni a Firaxis Games is a Sid Meier's Civilization Revolutionel.

Hirdetés

Az Xbox 360, PlayStation 3, PSP, és Nintendo DS platformokra készülő alkotás sok szempontból előrelépést jelent a sorozatnak: új lehetőségek, opciók, technológiák, na és persze egy alaposan feltupírozott grafikus motor várják a játékosokat. Mivel a Civilization nem igényel semmiféle kapkodást, csakis fejlett stratégiai érzéket, a hasonló stílusú konzolos alkotások közül egyedülállóan valószínűleg gamepaddal is remekül irányítható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)