Hirdetés

Konzolt vesz a nép!

|

A tengeren túl legalábbis ez az emberek nagy részének terve. Gazdasági válság ide vagy oda, játszani kell.

Hirdetés

A legújabb statisztikai adatok szerint november 28-án, ami az amerikai embereket illeti, ők bizony konzolokra verik el a pénzüket. A kutatást abból az apropóból végezte a Consumer Report névre hallgató cég, hogy érkezik a Black Friday névre hallgató jeles nap. Ez a nap csak az USA-ban híres igazán, és a Hálaadást követő első pénteket jelöli. Eleinte azért nevezték fekete pénteknek, mert az ünnepekről hazautazó milliók miatt iszonyatos forgalmi helyzetek alakultak ki, manapság azonban már egészen másról szól. Hagyományosan ez az egyik legzsúfoltabb nap, jelzi a karácsonyi szezon kezdetét, és szinte mindenki szabadságra megy, hogy azonnal elintézhesse a bevásárlásokat. A Black Friday egy ideje már az jelenti, hogy a kereskedők - egy angol kifejezéssel élve - e naptól kezdve már csak profitot termelnek. Nos, a megkérdezettek 46 százaléka közölte a kérdezőkkel, hogy a jeles napon konzolt szándékoznak vásárolni. A gazdasági válság ugyan elméletben pont az ilyesfajta kiadásokat érintené - vagy nem. Több nagy kiadó is készíttetett előrejelzéseket, és érdekes módon mind azt az eredményt hozta, hogy az emberek biza játszani akarnak idén karácsonykor. Mivel ez a megoldás jóval olcsóbb, mint a síelés, vagy a Bahamákra való utazás, az eredmény nem annyira meglepő. Amennyiben pedig az emberek játékokat vásárolnak, akkor kell nekik egy gép is amin futnak ugye? Pompás tudomány ez a statisztika, nekem nagyon bejön. Mindenestre, úgy fest idén karácsonykor nagyot szakítanak mind a konzolgyártók, mind a játékkiadók, ami bizony rá is fér némelyikre. Mi pedig csak reménykedhetünk, hogy ezt valahogy meg is hálálják majd nekünk, például pöpec kis játékok megjelentetésével, lehetőleg féláron.

A harmadikon olcsó az Xbox, a negyediken a Wii
shopping2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)