Hirdetés

PS4-re és Xbox One-ra is lesz Early Access?

|

A Sony és a Microsoft is fontolgatja a Steamen már sikeres megoldást, ahol a játékosok még azelőtt hozzáférhetnek a termékhez, mielőtt az elkészülne.

Hirdetés

Mindkét konzolgyártó folyamatosan kapja a kéréseket arra vonatkozóan, hogy valahogy integrálják a Steam Early Access megoldást a keretrendszerükbe. Az SCEA alelnöke, Adam Boyes a Gamasutrának nyilatkozott is a kérdésben.

„Ez egy komoly téma, amiről naponta beszélünka cégnél. Nekünk gondolnunk kell a gyártókra és a játékosokra is. Nem szeretnénk, ha valaki belebotlana egy termékbe és megvásárolná úgy, hogy azt hiszi, teljesen kész címet vesz. Ez egy olyan projekt, amin rengeteget agyalunk. Nem árulhatok el részleteket, de ez egy olyan dolog, ami minden nap a fejemben van.”

Az ID@Xbox-os Chris Charlanak is hasonló gondolatok kavarognak a fejében. „Ez olyasmi, amit a fejlesztők folyamatosan kérnek, és mi igyekszünk odafigyelni rájuk, de egyelőre nem jelenthetünk be semmit.” Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy egyik cégnek sincs szilárd elképzelése a kérdésben, de a tény, hogy már fontolgatják a dolgot, némi reményt jelent.

Szükséges vajon az Early Access konzolokra is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)