Hirdetés

Korea kapja a 80 gigás PS3-at?

|

Úgy látszik Korea most kivételesnek érezheti magát, hisz a Blizzard rendezvénye és a StarCraft 2 bejelentése után, újabb kiváltságban részesülhetnek. E különlegességnek "hála" folytatódhat a PS3 merevlemezek kuszás története.

Hirdetés

Korábban egy szabadalmi bejegyzés, majd késöbb egy Sony fejes elszólása miatt röppentek fel a pletykák, melyek egy nagyobb kapacitású merevlemezzel felszerelt PS3 megjelenéséről szóltak. Ezúttal a hivatalos koreai Sony oldalon található technikai részletek között bújik meg a mágikus "80GB". Talán elírás, de lehetséges, hogy 3 ilyen "véletlen" után már nem csak pletykákról beszélhetünk. A június 14-ei megjelenés után választ kaphatunk a kérdésre. Addigis tessék lássék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)