Hirdetés

Koreában erősen kezdett az Aion

|

A rajtpisztoly eldördülése után telítődtek az Aion: The Tower of Eternity szerverek, vajon Európára átmentik formájukat?

Hirdetés

Koreában a bétatesztelésekre szakosodott játékosok néhány nap leforgása alatt új rekordokat szállítottak históriás könyveikbe, az NCsoft hét elején, egészen pontosan kedden útjára indította hatalmas várakozással övezett masszívan multiplayer online produktumának tesztelhető verzióját. Az Aion: The Tower of Eternity szolgálatára felállított szervereknek a hivatalos kezdés után két perccel egyszerre 11.000 játékos zúdult, két óra elteltével már 40.000 pléjer csorgatta nyálát, az utolsó jelentések alapján jelenleg több mint 170.000 felhasználó cirkulál Aion világában. Az NCsoft munkatársai kénytelenek voltak újabb huszonöt szervert csatasorba állítani, ellenben rendszerük egy halk pukkanás formájában megfekszik, vagy a feldühödött játékosok fektetik meg a szervereket. Következő lépésben pedig az alkalmazottakat. A bétatesztelés második napján már rekordokat döntögetett játékuk, az országban fellelhető mérhetetlen számú netgödör legjátszottabb MMO alkotása az Aoin lett és feltehetőleg marad is. Hozzánk valamikor 2009-ben érkezik a játék, ha lokalizációs problémák merülnek fel, akkor jó eséllyel pályázunk a második félévre. Ha valaki koreai ismerőssel büszkélkedhet, esetleg folyékonyan beszéli a nyelvet és dekódolni képes a háztetőmotívumokat nos, információira számítunk a GSO Aion fórumában!

aion.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)