Hirdetés

Körlevél: az év embere félrelépett?

|

Ki gondolná, hogy a Time magazine által 2005-ben év emberének választott Bono, a U2 frontembere érdekelt egy erőszakos videojáték elkészítésében? Pedig sokan máris célba vették emiatt.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a Pandemic Studios a Mercenaries folytatásán dolgozik, amelyben Venezuela véres utcáira látogathatunk el. A realizmus garantált, hiszen a Pandemic az Amerikai Egyesült Államok hadseregének is készít kiképző programokat. Egyes csoportok szerint félő, hogy a valóságban is csak tovább romlik az USA és Venezuela kormánya között húzódó labilis viszony, hiszen a játékban Venezuela utcáin ámokfutásokat rendezhetünk.

Mint ismeretes, Bono egyike annak a hat tagból álló csoportnak (Elevation Partners), akik 300 millió dolláros érdekeltséggel rendelkeznek a Pandemic Studiosban. Egyes csoportosulások ezért körlevélben szólítják fel Bonót, hogy kapcsolatai és ismertsége által érje el a Mercenaries 2 árusításának beszüntetését lehetőleg mindenhol, valamint arra kérik, hogy gondolja újra üzleti érdekeit, és inkább folytassa jótékonysági munkáját. Az akcióról bővebben itt olvashatsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)