Hirdetés

Újabb titokzatos projekten munkálkodik a Blizzard?

|

A Blizzard manapság olyan domain téren, mint a villám: pillanatok alatt lecsap egy címre és a rajongók törhetik a fejüket, hogy a fejlesztők mihez szeretnének kezdeni vele.

Hirdetés

Legutóbb a Blizzard a Heroes of Warcraft domainért volt oda, amely pletyka alapján rögtön megindultak a találgatások, hogy a cég elszeretné készíteni a Warcraft negyedik epizódját. De mi a helyzet a legújabb misztikus projekttel, amelyet a Blizzard beregisztrált?

Történt ugyanis, hogy november 26-án a Warcraft, a Diablo és a StarCraft kultuszát megteremtő cég felvásárolta a ProjectBlackstone.com című domaint, amely korábban egy texasi személy birtokában volt, ám a szerződés már több, mint egy éve lejárt, így a Blizzard nyugodt szívvel rátehette kezét a Project Blackstone névre és a hozzá tartozó domainra. Vajon mi lehetett ezzel a céljuk?

Ebben a pillanatban a fent megnevezett webcím nem elérhető, tehát innen semmilyen információt nem sajtolhatunk ki, ám jó szokásukhoz híven a rajongók ismét tudni vélik a tutit és sajátos összeesküvés elméletük alapján a Project Blackstone nem lehet más, mint egyfajta kiegészítés a World of Warcraft-hoz. A párhuzamot arra alapozzák a fanok, hogy a játékban található egy Blackstone Span nevezetű híd, amely Tol Baradot és Tol Barad Peninsulát köti össze, ám ennél több információt vagy konkrétumot nem tudtak felhozni az ötlet mellett, így valószínűleg rossz nyomon járnak.

Akármilyen okból kifolyólag is foglalta le a domaint a Blizzard, bizonyára jó okuk volt rá, akár még a háttérben fejlesztés alatt álló titokzatos MMO, a Titan kódnéven emlegetett projektet is takarhatja a Project Blackstone, de ezt csak a jövő árulhatja el egy Blizzard közlemény képében...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)