Hirdetés

Kötelező lesz a New Xbox Experience

|

A jövőben minden egyes Xbox 360-ra megjelenő játék elindításához szükség lesz a New Xbox Experience frissítésre.

Hirdetés

A New Xbox Experience egy megközelítőleg 128 MB szabad tárhelyet igénylő frissítés (merevlemezes konzolok előnyben), ami az animált avatárok, az átdolgozott kezelőfelület mellett filmek, tévé show-k letöltését teszi lehetővé. A részletekről itt olvashattok bővebben.
A frissítés eddig nem volt kötelező, tehát aki nem jelentkezett fel az Xbox LIVE-ra, az továbbra is a régi dashboard segítségével rendezgethette ügyes-bajos dolgait. A jövőben ez változni fog. Minden újonnan érkező Xbox 360-as alkotás (a Tom Clancy's H.A.W.X és az MLB 2K9 kezdik a sort) igényelni fogja az NXE frissítést.

Itt már kötelező lesz

hawx_launch_trailer_gstv.jpg


Mielőtt még felhördülnének azok a játékosok, akik nem rendelkeznek internethozzáféréssel (de konzollal igen), leszögezném a játékok korogjain (mindegyik jövőbeli alkotáson) rajta lesz a szükséges NXE frissítés.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)