Hirdetés

Kotick - „A Treyarch nem kapta meg az elismerést"

|

Dicséri a Black Ops fejlesztőjét az Activision elnöke

Hirdetés

Egy nagyobb lélegzetvételnyi interjút készített a Joystiq Bobby „Activision" Kotickkal, aki szavaiban védelmébe vette minden idők legnagyobb szórakoztatóipari durranásának készítőjét, a Treyarch-ot.

Az interjúban felmerült a téma, hogy mivel a „néhai" Infinity Ward Call of Duty játékai rendre jobbak voltak, mint a Treyarch -féle CoD-ok, ezért az idők során utóbbiból amolyan B-csapat lett, aki a páratlan sorszámú játékaival keresi a kenyerét, de igazán újat nem tud felmutatni. „Ez egy igazságtalan kép a Treyarch-ról."-mondta Kotick. „A Treyarch például igencsak kivette a részét a Modern Warfare 2 multiplayer technológiájának a fejlesztéséből, de soha nem kapták meg az elismerést azért." Hát ha azért nem is, A Black Ops után már biztosan kijár a vállveregetés. Vagy tényleg ilyen jó lett a Modern Warfare 2 multija?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)