Hirdetés

KotOR 2: Sith Lords

|

Úgy látszik most jött rá a LucasArts, hogy eddig még nem jelentették be a Star Wars Knightsof the Old Republic II: The Sith Lords -ot. Most pótolták a hiányosságot, így már hivatalosan is készül a játék. Az előző résznek mélto folytatása lesz, erről az Obsidian Entertainment gondoskodik (nem a BioWare!), akik a Fallout, Icewind Dale, Baldur's Gate: Dark Alliance, és a Planescape: Tournament fejlesztőcsapataiból vergődtek össze. Már a megjelenési időpont is kiderült: 2005. február! Az E3-on valószínűleg felvillantják az első videókat, és talán magát a játékot is. Addig viszont be kell érnünk az alábbi 5 concept arttal, melyeket a bemutató oldalon is megtaláltok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)