Hirdetés

Kova - konzolokra is készül a sci-fi akció-RPG

|

A Black Hive fejlesztőcsapat még Kickstarteren próbálkozik összekalapozni pénzt a játékára, de már most bejelentette konzolokra is.

Hirdetés

A Black Hive játékában egy Kova nevű zsoldos-felfedezővel járhatjuk be a galaxist - már ha sikerrel zárul a közösségi finanszírozás Kickstarteren. A 28000 dolláros cél eléréséhez még 21 nap áll rendelkezésükre, viszont az adományok ezidáig csak alulról súrolják az 5000 dollárt.

A fejlesztők ennek ellenére (vagy pont emiatt?) bejelentették, hogy nem csak PC-re, - ahogy arról eddig szó volt - hanem Nintendo Switch, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is el fogják készíteni.

Elmondásuk szerint mindig is céljuk volt a konzolokra való fejlesztés, és mostanra sikerült a Microsoft, Sony és Nintendo jóvoltából megszerezniük a fejlesztői eszközöket, így már mindhárom konzolon tesztelhetik, hogy működik a játék. Elsőre nem néz ki rosszul a cucc, titeket megfogott?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)