Hirdetés

Kövesd itt élőben a Battlefield 2042 bemutatóját!

|

Az Electronic Arts és a DICE leleplezik az új Battlefieldet, csatlakozzatok be ti is!

Hirdetés

Ha figyelmesen olvastátok az elmúlt hetekben a GSO-t, akkor bizonyára tudjátok, hogy összeszedtük egy gyűjtőcikkbe a nyári videojátékos digitális eseményeket, amelyek között helyet kapott az új Battlefield bemutatója is. A teljes prezentációt a júliusra tervezett EA Play-en kapjuk meg, viszont a legfontosabb részleteket és az első látnivalókat már most megosztja velünk az Electronic Arts. 

Hirdetés

Korábban ugyan már kiszivárgott a megjelenési dátum és pár kép is, szóval nem sikerült mindent titokban tartani a leleplezés előtt, viszont az előzetest még nem láthattuk.

Ahogyan azt korábban is megszellőztették, a Battlefield 2042 történetének középpontjában az Egyesült Államok és Oroszország közeljövőbeli hadakozása áll, a nagyhatalmak seregei világszerte csapnak össze, ezekből a csörtékből pedig mi is alaposan kivesszük a részünket. A DICE nyilván nem felejtette el a multit sem, elvileg 128 játékos eshet majd egymásnak a masszív csatákban. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha ti is kíváncsiak vagytok a további részletekre, akkor figyeljétek lelkesen az alábbi streamet:

A Battlefield 2042 megjelenése október 15-ére várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re, de előtte lesz legalább egy nyílt béta is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)