Hirdetés

A következő célpont: autós játékok

|

Egy müncheni egyetem és egy biztosítótársaság felmérése kimutatta, hogy kapcsolat van az autós játékok és a közúti balesetek között.

Hirdetés

Egy közel kétszáz fős csoport kikérdezésével, majd szimulátorral végezték a teszteket - voltak köztük rendszeres játékosok és egyáltalán nem játszók is. A kísérleti eredmények és kérdőíven adott válaszok alapján biztosra veszik, hogy az ilyen játékok komolyan befolyásolják az ítélőképességünket és reakcióinkat a valódi utakon is, komolyan növelve a balesetek kockázatát. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a német eredmények lehetséges, hogy nem minden elvárás nélkül készültek. Szintén a hagyományosan erőszakra háklis németeknél vetődött fel, hogy minden erőszakos játékot be kéne tiltani azok káros hatásai miatt. Reméljük nem ennek a döntésnek (ál)tudományos megalapozása kezdődött meg...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)