Hirdetés

Közel félórán keresztül nézhetjük a Dying Light 2 játékmenetét

|

A Techland feloldotta az előzetesek embargóját, így sorra érkeznek a gameplay videók.

Hirdetés

A Dying Light 2 Stay Human minden egyes videóval egyre izgalmasabbnak ígérkezik. A minap a Techland és a Storror együttműködésének gyümölcsét parázhattuk végig, amelyben életre kelt a zombik elől való menekülés, de a folytatás nyilván nem csupán ennyiből fog állni.

A fejlesztőcsapat komplex és egymásra épülő rendszereket dolgoztak ki (ezek dupla ellenőrzése miatt történt a legutóbbi csúszás is), amiket az alábbi gameplay videókban a gyakorlatban is megfigyelhetünk. 

Hirdetés

A Techland ugyanis feloldotta az ilyen prezentációkra vonatkozó embargót, és noha a látottak nem tükrözik a teljes változat minőségét, remek betekintést adhatnak ahhoz, hogy érdemes-e beruházni a legújabb zombis-parkouros őrületre. Az első játékmenet-adagot a Game Informer szállítja, amely tíz percen keresztül mutatja be, hogy milyen lesz a Dying Light 2-ben közlekedni, harcolni, felfedezni: 

A második már egy hosszabb anyag, az MP1st visz el minket benne egy olyan utazásra, amiben helyet kap a játék esszenciája, beleértve a küldetéseket, a kaszabolást és a napszakok váltakozását is.

Ezek után remélhetőleg már nem csúszik tovább a Dying Light 2 Stay Human megjelenése és 2022. február 4-nél egy nappal sem kell többet várnunk rá. Titeket meggyőztek a gameplay videók?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)