Hirdetés

Közel már az idei Call of Duty bejelentése, mely teljesíteni fogja a rajongók egyik régi kívánságát

|

A fejlesztők Twitteren árultak el egy fontos információt a következő részről.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben és hónapokban leginkább amiatt volt beszédtéma a Call of Duty franchise, hogy az Activision Blizzard felvásárlásával Microsoft-exkluzívvá válik-e a széria, vagy meg fog jelenni a későbbiekben is PlayStation konzolokra. A Call of Dutyt birtokló vállalat bekebelezése hamarosan végbe megy, de még azelőtt tisztázódott a CoD jövője: a Sony és a Microsoft megállapodást kötött, hogy legalább tíz évig még biztosan számíthatnak a PS-tulajok a franchise részeire. 

Eközben azért történtek más érdekességek is a lövölde háza táján: a régi részeket csendben rendbe rakta az Activision, kiderült egy-két információ a 2024-re tervezett epizódról, bezár a Call of Duty: Warzone, és természetesen kiszivárgott az idei Call of Duty címe is

Hirdetés

Ha hihetünk a jelentéseknek, akkor a Sledgehammer Games a Call of Duty Modern Warfare 3-at készíti, amely november 10-én jelenhet meg egy komplett csomagként, azaz az egyjátékos kampány mellett tradicionális multira és egy Warzone 2.0 térképre is számíthatunk. A leleplezést augusztusra datálták, de az is lehet, hogy a szivárgások miatt már előbb megejti a dolgot az Activision, ugyanis a hivatalos Call of Duty Twitter-fiók sokatmondó kérdést tett fel egy friss posztjában: ebben arról érdeklődik a rajongóktól, hogy tovább lehessen-e vinni az operátorokat, a fegyvereket és a bundle-öket az idei részbe, amelyhez két válaszlehetőséget adtak meg: "igen", illetve "igen, mikor lesz a leleplezés?". Az még beszédesebb, hogy ezt a Sledgehammer retweetelte. 

Általában a Call of Duty játékokhoz vásárolt digitális tárgyak nem voltak átvihetőek a következő részbe, az Activision kapott is amiatt elég kritikát, hogy a Warzone-ból nem lehet semmilyen kozmetikai cuccot sem átmenteni a Warzone 2.0-ba, szóval úgy tűnik, hogy megtört a jég. A spekulációk szerint a vállalat csakis arra várt, hogy egyenesbe kerüljön a Microsoft általi felvásárlása, és most, a siker kapujában nagy erőkkel készül a Modern Warfare III bejelentésére. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)