Hirdetés

Közel tíz percen át nézhetjük, milyen lesz az Atomic Heart játékmenete

|

A Mundfish gameplay gyorstalpalót tart a szovjet érát megidéző, BioShock-szerű FPS-éből.

Hirdetés

Nem véletlenül kapott helyet a 2023 legjobban várt játékai listánkon a Mundfish szürreális robotos-szörnyes FPS-e, de persze egy ideje minden év végi ajánlóba belerakjuk abban reménykedve, hogy a következő esztendő során tényleg meg fog jelenni. A jelenlegi álláspont szerint a reményt felváltotta az óvatos magabiztosság, ugyanis minden jel arra utal, hogy február végén megérkezik. 

Persze még egy ilyen örömteli pillanat sem lehet felhőtlen, hiszen az orosz fejlesztőknek nemrég amiatt kellett magyarázkodniuk, hogy képtelenek háborúnak nevezni a háborút, de hagyjuk is magunk mögött az ilyesfajta kellemetlenségeket és koncentráljunk arra, amit a stúdió mutatni akar. 

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy a Mundfish komolyabb mértékű betekintést nyújt az Atomic Heartba, elég csak arra az intenzív bossharcra gondolni, amelynek keretében A hihetetlen családban látott ellenségre hajazó Hedgie, egy hatalmas robotgolyó mutatta meg, hogy mit tud. Viszont az alábbi, közel tíz perces gameplay videó nem egy szimpla kedvcsináló, hanem egy hosszabb áttekintés, amely igyekszik bemutatni a játékmenetet sztoristól, harcrendszerestől, mindenestől: 

Az Atomic Heart megérkezésére már tényleg nem kell sokat várni: február 21-én számíthattok rá PC-re (Steamen), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Aki Game Pass előfizető, az még boldogabb lehet, hiszen már a megjelenés napján bekerül a szolgáltatásba a játék. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)