Hirdetés

Közelebb lehet a Forza Horizon 5 első DLC-je, mint gondolnánk

|

A szivárgások alapján a Forza Horizon 5 első nagy bővítménye hamarosan megérkezhet.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a tavaly novemberben megjelent Forza Horizon 5 összesen két nagy DLC-t fog kapni, arról viszont eddig még nem érkeztek hivatalos információk, hogy pontosan mit is tartalmazhatnak ezek a kiegészítők, illetve mikor számíthatunk az érkezésükre.

Egy xboxos körökben ismert és elismert szivárogtató, ALumia_Italia azonban nemrég arról posztolt a Twitteren, hogy már egészen közel lehet az első tartalmi bővítmény.

Hirdetés

Az említett tweetben ugyanis arról írt, hogy az Xbox Insider Hubon belül a Microsoft elkezdett tesztelni valamit "WOODSTOCK_DLC_FLIGHT" néven. A "Woodstock" a Forza Horizon 5 nemzetközi kódneve volt, ezért tűnik elég valószínűleg az, hogy most a játék DLC-jéről van szó. 

A Forza Horizon 5 Premium Edition leírásából annyit tudunk biztosan, hogy a DLC-k új helyszínekkel, új járművekkel és új játékelemekkel bővítik ki az alapjátékot - pont ahogy a korábbi epizódok kiegészítői is tették. Remélhetőleg hamarosan hivatalos források erősítik meg mindezt. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)