Hirdetés

Közelebb lehet a Psychonauts 2 megjelenése, mint gondolnánk

|

A játék rajongóinak felbukkant néhány furcsaság a Steam megjelenési listájában.

Hirdetés

Közeleg az E3, és vele együtt jönnek a nagy bejelentések, köztük várhatóan nem egy már konkrét megjelenési dátumot is tartalmazni fog. Minden valószínűség szerint a Double Fine klasszikusának folytatása, a Psychonauts 2 is ott lesz az eseményen (ebben a cikkben szedtük össze, hogy mit várunk az Xbox Game Studios és a Bethesda kettősétől).

Egyesek azonban úgy gondolják, hogy már a buli előtt kiderülhetett a játék megjelenési dátuma. Egyelőre jobb az óvatosság, javasoljuk, hogy egyik kiszivárgott információba se éljétek bele magatokat, pláne akkor, ha kétes eredetű a szóbeszéd forrása.

Hirdetés

A feltételezés onnan indult, hogy a ResetEra egyik felhasználója, GrrImAFridge megosztott egy képet a Steam "hamarosan érkeznek" listájáról. A kép június 4-én készült, és azt mutatja, hogy a Psychonauts 2 (pillanatnyilag még be nem jelentett dátummal) ott pihen két augusztus 25-re tervezett cím között, rögtön mellettük pedig van egy másik játék is, amit 2021 augusztusán terveznek kiadni.

Azt fontos megjegyezni, hogy a Steam adatbázisát rendszeresen frissítik, folyamatosak az átrendeződések, ezért nem olyan meglepő, hogy most a Psychonauts 2 már a 2021 ősze és 2021 negyedik negyedéve közötti időszakban szerepel. Ettől függetlenül érdekes, hogy a minap két nagyon konkrét időponttal rendelkező cím társaságában bukkant fel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nem lennénk meglepődve, ha valóban idén augusztusban jelenne meg a Double Fine alkotása azután, hogy tavaly szeptemberben kiderült, még több időre van szükségük a fejlesztőknek. Nehezen tudunk elképzelni egy újabb halasztást, de nincs már csak néhány nap, és vége a találgatásoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)