Hirdetés

Közeleg a 2022-es Pokémon nap, rengeteg bejelentésre számíthatunk a héten

|

Az éves Pókémon ünnepély érkezése rengeteg kisebb-nagyobb bejelentéssel jár majd.

Hirdetés

Pontosan február 27-én lesz esedékes a 2022-es Pokémon Day, ennek örömére pedig a Nintendo és a The Pokémon Company több bejelentésre is készül a napokban.

A srácok már el is kezdték szórni az infókat, így azt például már tudjuk is, hogy a Pokémon Masters EX-ben May és Latias is fel fognak bukkanni, és hogy február 28-án egy új eseménysorozat indul majd a mobiljátékban.

Hirdetés

A Pokémon Sword & Shield párosban egy új raid eseményre számíthatunk, mely során szembenézhetünk Venusaur, Charizard, és Blastoise Gigantomax verzióival.

A további bejelentések időpontjai a következőképp alakulnak majd:

  • Február 23: Pokemon Cafe ReMix
  • Február 24: Pokemon Unite
  • Február 25: P25 Music - Yaffle - Reconnect című számának videoklipje
  • Február 26: Pokemon GO
  • Február 27: Pokemon Day 2022

Ahogy láthatjátok a listában mobiljátékokról van szó, ami alapján azt sejtjük, hogy a Pokemon Legends: Arceusszal és a Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearllel kapcsolatos újdonságokat február 27-re tartogatják. Érdemes lesz szemmel tartani majd a franchise közösségi oldalait, ha tűkön ülve várjátok az infókat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)