Hirdetés

Közeleg a hétköznapi szuperhősök ideje?

|

A speciális tabletták és a varázsköpenyek továbbra sem működnek majd, ám az elméleti fizikusok már ismerik a láthatatlanná válás receptjét. A Fantasztikus Négyes legalább egyik tagja, a Csodalány nemsokára új munka után nézhet. Legalábbis erre utalnak azok a fizikai publikációk, melyek szerint a különböző objektumok (vagy személyek) láthatatlanná tétele nemsokára ugyan tudományos marad, de cseppet sem lesz majd fantasztikus. Dr. Ulf Leonhardt, a skóciai St. Andrews Egyetem fizikusa szerint a szóbanforgó optikai illúzió leginkább a patakban heverő kődarab példáján keresztül szemléltethető. Az érkező víz körülfollya a követ, majd ugyanúgy halad tovább, mintha az akadály ott sem lett volna. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)